Apariția aplicațiilor de realitate virtuală pentru arhitectură a fost una dintre marile povești ale ultimilor ani – în viitor, ni s-a spus, VR va deveni o parte integrantă nu doar a prezentării unui proiect, ci și a procesului de proiectare.
Există multe avantaje legate de mutarea practicilor arhitecturale într-un mediu virtual. Câteva dintre aceste avantaje sunt prezentate mai jos.

„Lucrul incredibil al tehnologiei este că simți că ești de fapt prezent într-un alt loc alături de alți oameni. Oamenii care încearcă spun că este diferit de orice au experimentat vreodată în viața lor. ” – Mark Zuckerberg

1. Costuri mici de pornire

Atunci când aveți în vedere introducerea tehnologiei de realitate virtuală într-o practică arhitecturală, costurile de pornire sunt relativ mici.

2. Fii inaintea competiției

Dacă un arhitect trebuie să prezinte unui potențial client planul imobilului, cu care din următoarele variante credeți că va mulțumi mai mult clientul?

○ o randare 3D construită pe computer?
○ sau o experiență de realitate virtuală cu totul imersivă?

Noi am paria ca ultima variantă ar fi câștigătoare, cu condiția ca designul să fie la standarde înalte. Acest lucru se datorează faptului că un potențial client va fi câștigat sau pierdut din capacitatea sa de a vizualiza cu adevărat designul finalizat. Ce modalitate mai bună de a-i ajuta să facă asta decât să le fie prezentată o reprezentare detaliată la scară prin care pot merge și interacționa?

Prin urmare, a rămâne în fața curbei tehnologice și a deveni lider de industrie este esențial pentru arhitecți atunci când vine vorba de asigurarea unor afaceri mai profitabile.

3. Evitați timpul pierdut

Clienții pot vedea, cu ajutorul Realității Virtuale, clar ceea ce le place și ce nu le place cu privire la anumite elemente ale designului, mai bine decât dacă ar vedea un plan cadastral sau un model 3D. Și asta înseamnă mai puțin timp petrecut revizuind proiectările și așteptând feedback suplimentar.

Contactează-ne

suntem o agenție creativă

Contactați-ne pentru orice informații, oferte sau cereri de prețuri

Suntem foarte abordabili și ne-ar plăcea să vă vorbim. Nu ezitați să ne sunați, să ne trimiteți un e-mail sau pur și simplu să completați formularul de contact.

  01.

  LUAȚI LEGĂTURA CU NOI

  Primul pas spre inovarea companiei

  dvs. este să ne contactați.

  02.

  COLABORARE

  Spuneți-ne câteva despre proiect

  și despre ideile dvs. Vom găsi cea

  mai bună variantă de colaborare

  03.

  PREZENTARE

  Ultimul pas reprezintă prezentarea

  proiectului nostru către client.

  Contactează-ne

  suntem o agenție creativă

  Contactați-ne pentru orice informații, oferte sau cereri de prețuri

  Suntem foarte abordabili și ne-ar plăcea să vă vorbim. Nu ezitați să ne sunați, să ne trimiteți un e-mail sau pur și simplu să completați formularul de contact.