Furniture

Sweet seat: functional seat for IT folks

Apariția aplicațiilor de realitate virtuală pentru arhitectură a fost una dintre marile povești ale ultimilor ani – în viitor, ni s-a spus, VR va deveni o parte integrantă nu doar a prezentării unui proiect, ci și a procesului de proiectare.
Există multe avantaje legate de mutarea practicilor arhitecturale într-un mediu virtual. Câteva dintre aceste avantaje sunt prezentate mai jos.

„Lucrul incredibil al tehnologiei este că simți că ești de fapt prezent într-un alt loc alături de alți oameni. Oamenii care încearcă spun că este diferit de orice au experimentat vreodată în viața lor. ” – Mark Zuckerberg

1. Costuri mici de pornire

Atunci când aveți în vedere introducerea tehnologiei de realitate virtuală într-o practică arhitecturală, costurile de pornire sunt relativ mici.

EVENT INFO

“Fringilla In Dui” @Vestibulum Viverra
Via Suspendisse 24 – Metro: Praesent Vehicula
8 – 12 April / h 12 – 18

2. Fii inaintea competiției

Dacă un arhitect trebuie să prezinte unui potențial client planul imobilului, cu care din următoarele variante credeți că va mulțumi mai mult clientul?

○ o randare 3D construită pe computer?
○ sau o experiență de realitate virtuală cu totul imersivă?

Noi am paria ca ultima variantă ar fi câștigătoare, cu condiția ca designul să fie la standarde înalte. Acest lucru se datorează faptului că un potențial client va fi câștigat sau pierdut din capacitatea sa de a vizualiza cu adevărat designul finalizat. Ce modalitate mai bună de a-i ajuta să facă asta decât să le fie prezentată o reprezentare detaliată la scară prin care pot merge și interacționa?

Prin urmare, a rămâne în fața curbei tehnologice și a deveni lider de industrie este esențial pentru arhitecți atunci când vine vorba de asigurarea unor afaceri mai profitabile.

3. Evitați timpul pierdut

Clienții pot vedea, cu ajutorul Realității Virtuale, clar ceea ce le place și ce nu le place cu privire la anumite elemente ale designului, mai bine decât dacă ar vedea un plan cadastral sau un model 3D. Și asta înseamnă mai puțin timp petrecut revizuind proiectările și așteptând feedback suplimentar.

Scelerisque ullamcorper non

Maecenas hac vestibulum a hac cras nam a ullam corper integer adipiscing aliquam ornare sed ullamcorper placerat cras cras fringilla condimentum quis potenti sodales primis fames accumsan a quis justo. Condimentum a a viverra suspendisse libero vestibulum amet suspendisse a tincidunt curabitur himenaeos elementum odio placerat ultricies. Urna risus adipiscing curae condimentum blandit aliquet hac potenti mus.

A a sit a sociis dictumst velit vestibulum a id vestibulum porta non parturient vestibulum magna ornare scelerisque parturient in parturient. Nulla condimentum dolor adipiscing blandit himenaeos interdum hac ultrices augue a lobortis integer lacus hendrerit bibendum scelerisque duis nostra. Suspendisse tempor adipiscing a vestibulum velit iaculis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *